NIK EN NIK KINDERKLEDING

Nik en Nik en Noppies

Wij van NIK en NIK kinderkleding hebben besloten om ons bij Noppies aan te sluiten en eenmaal per jaar een steentje bij te dragen aan het fonds voor kansarme kinderen. Dit gaan we doen door van ieder verkocht kledingstuk 1 euro te doneren voor groepen waar dit het meest nodig is zoals in Afrika en India. Nik en Nik kinderkleding is een oer-Hollands merk styled in Amsterdam die op deze manier samen met Noppies kinderen over de hele wereld willen helpen.

Omdat we weten dat ieder kind zijn eigen wensen heeft en er graag dus ook leuk en goed verzorgt uitziet zijn wij ervan overtuigd dat we op deze wijze veel kinderen blij kunnen maken. Voor het aankomende seizoen hebben een geheel nieuwe collectie bedacht met uiteraard de kenmerken van Nik en Nik die bekend staat voor de Amsterdamse street style en waar veel mensen al kennis mee hebben kunnen maken van zowel uit Nederland als toeristen en mensen die vanuit het buitenland afkomen, waardoor Nik en Nik kinderkleding met de tijd al zeer bekend is geworden op internationaal niveau.

Onze collectie is ontworpen om alles bij elkaar te kunnen combineren zowel kleding als accessoires en wat het voor ieder kind draagbaar maakt. Wij houden niet van zoete kleurtjes maar van stoere fashion prints en designs die op elk moment van de dag en bij elke gelegenheid te dragen zijn zonder uit de toon te vallen. Een echte high class street fashion voor kids dus met comfortabele kleurvaste kledingstukken zoals jeans, sweatshirts, hoodies en jackets. Wil jij ook graag je steentje bijdragen en kansarme kinderen een plezier doen? Ga dan een kijkje nemen bij Nik en Nik waar voor ieder kledingstuk dat je bij ons koopt Nik en Nik 1 euro doneert aan het fonds.