Stamboom

Iedere dag vragen steeds meer mensen zich af wat hun oorspronkelijke afkomst is. Deze vraag blijft vaak onbeantwoord. Bij Reunion-Mac proberen wij uw afkomst te achterhalen. Hierdoor worden onbeantwoorde vragen beantwoord. Omdat wij online werken kunnen wij Nederlanders over de hele wereld van onze service voorzien. Ook op de Antillen kunnen we uw geschiedenis achterhalen.

Stambomen op de Antillen

Antillianen hebben vaak de vraag waar hun voorouders vandaan komen. Dit komt door de heftige geschiedenis. Het is nog steeds moeilijk de roots te achterhalen. Wij hebben erg veel ervaring met het bestuderen van stambomen. Wij hebben de stamboom van een gezin weten te achterhalen, . Wel tot 500 jaar terug.  Zo hadden zij een grotere familie dan zij dachten. Kortom, informatie verzamelen helpt. Hierdoor vinden wij altijd een match. De een heeft meer tijd nodig dan de ander. Wij maken gebruik van een computer. Deze heeft een programma geïnstalleerd. Daardoor kan de computer stambomen doorzoeken.

Even een korte uitleg wat genealogie precies inhoud. Het synoniem is stamboomonderzoek. Het vinden van voorouders is hier de belangrijkste uitkomst. Het bestuderen van achternamen kan al veel achterhalen. In 1800 werd in Nederland verplicht een achternaam te hebben. Hierdoor is het relatief makkelijk de stamboom te achterhalen vanaf die tijd. Voorbeelden hiervan zijn stambomen die tot 500 jaar terug gaan. Ook voor ons is het iedere keer weer een interessante zoektocht. Er zijn erg veel methodes om uw stamboom te vinden. Zoals schepenbank archieven en bevolkingsregisters. Ook gebruiken wij leenregisters om informatie te vinden. Door vele documenten is de  geschiedenis makkelijker te achterhalen. Hierdoor kunnen wij stambomen tot honderden jaren terug vinden.

Wilt u ook altijd al weten wat uw afkomst is. Maar kunt u niet vinden naar waar u zoekt? Wij kunnen wat voor u betekenen. Neem gerust contact met ons op. Wie weet kunnen wij wat voor u betekenen. Klik hier voor meer informatie.